Groep 8

Welkom op de groepspagina van groep 8.

De groepsleerkrachten zijn meester Henk ten Hove (h.hove@pcponwk.nl)  

en juf Willemiek Vuijk (w.vuijk@pcponwk.nl).

 

Groepsnieuws

Bezoek Tweede Kamer

Op 21 Februari 2017 is groep 8 op excursie geweest naar de Tweede Kamer in Den Haag.

We zijn om ong. 11:40 bij het station in Nieuwerkerk in de trein gestapt naar Gouda toen moesten we overstappen naar Den Haag. Toen we in Den Haag aankwamen moesten we nog 10 min. lopen en toen waren we bij de Tweede Kamer. Na lang wachten mochten we naar binnen en onze spullen in een kluisje leggen. Toen we dat gedaan hadden kregen we een rondleiding van een jongeman van 21 dit was heel leuk want hij wist veel over de Tweede kamer.

Zelf hebben we natuurlijk ook nog bekende mensen gezien onder de rondleiding zoals: Tim Hofman, Geert Wilders en er kwam later nog iemand naar ons namelijk Michael Rog. Hij kwam ons wat over zichzelf vertellen en vlak voor hij naar een vergadering moest ging hij natuurlijk nog even met ons op de foto en gaf hij ons zijn handtekening.

Toen we weer terug gingen moesten we een beetje door lopen om de trein te halen, maar die hadden we helaas niet gehaald dus gingen we met de intercity naar Gouda en we sprongen letterlijk uit de trein om de volgende trein nog te kunnen halen naar Nieuwerkerk. Maar die hebben we gelukkig wel gehaald alleen moesten we door de stilte coupé dus dat was voor sommige wel wat lastig maar alsnog zijn we weer veilig in Nieuwerkerk aan gekomen.

 

Gemaakt door Annelie Vellekoop





Categories categorygroep 8
Bekeken: 487 keer
De Rehobothschool geeft ze de ruimte!