Het laatste nieuws

Nieuw zendingsdoel: Wycliffe

Op donderdag 16 februari kwam iemand van Wycliffe ons iets vertellen over haar reis naar Papoea-Nieuw-Guinea. Vooraf heeft ze een paar kinderen gevraagd om voor in de klas een tekst te vertalen. Verder hebben we nog een filmpje gekeken over het brengen van Bijbels in een ander land, daarin zagen wij ook dat mensen in andere landen heel blij zijn met alleen een paar Bijbels.We hebben veel informatie gekregen over wat Wycliffe doet, het was een zeer informatieve gastles. Na de les heb ik nog een interview gehouden met Ineke Verschoor.

Wat ze ons vooral wil meegeven is dat ze de reis naar Papoea-Nieuw-Guinea heel indrukwekkend vond. Ze heeft eigenlijk geen spijt van haar keuze om dit werk te doen. "We zijn nu al weer bijna tien jaar in Nederland terug en als ik dan zo`n filmpje zie dan denk ik heel vaak, wat doe ik nog hier in Nederland. Hier in Nederland lijkt het net of ik niet veel hoef te doen, toen we daar waren paste het gewoon goed bij ons."

Een oproep voor alle mensen van Ineke is: "De mensen daar zijn heel blij met de Bijbel, ik hoop dat door dit zendingsdoel de mensen meer gaan nadenken of hun wel blij zijn met de Bijbel. Als wij geld geven betekent dat veel voor de mensen daar, maar het belangrijkst is bidden om Gods zegen voor het werk." 

Laten we dat met heel de school doen!

 

Dit verslag is gemaakt door Alissa uit groep 8. 

Categories categoryAlgemeen
Bekeken: 248 keer
  • Agenda

vr
23
jun
08:30 uur

open ochtend IKC-Rehoboth

do
29
jun

Schoolreis groep 1 -2

za
01
jul
09:00 uur

Uiterste betaalmoment overblijfkaarten

ma
03
jul

Afscheidsavond groep 8

di
04
jul

schoolreis groep 3 t/m 7

Schoolkalender
De Rehobothschool geeft ze de ruimte!